Podium jong talent bij KCA en N201

Aalsmeer – Op zaterdag 3 september geeft Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer tijdens de braderie met het thema ‘Jong Talent’ het startschot voor het cultureel seizoen 2016/2017. Bij het Oude Raadhuis trakteren jonge muzikanten verbonden aan de Bandbrouwerij van Jongerencentrum N201 de braderiebezoekers op spetterende optredens. In het Oude Raadhuis hebben jonge kunstenaars een heel bijzondere interactieve tentoonstelling ingericht en gaan graag in gesprek over hoe zij de wereld zien. En natuurlijk is alle informatie te verkrijgen over het bijzonder veelzijdige culturele programma dat KCA ook dit jaar weer voor jong en oud in petto heeft.

Met de Bandbrouwerij brengt Jongerencentrum N201 jonge muzikanten uit Aalsmeer en omgeving bij elkaar om samen muziek te maken. De optredens bij KCA tijdens de braderie zijn een bijzondere en veelbelovende samenwerking tussen KCA en N201 en mede mogelijk gemaakt door het Cultuurpunt Aalsmeer. De bandjes spelen vanaf 13.00 uur. Verwacht optredens van The Estate, Beyond The Joke, de Blueband en The Twist. Op Facebook.com/bandbrouwerij is meer hierover te lezen.

Culturele juweeltjes

Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer heeft in het nieuwe seizoen veel culturele juweeltjes in petto: in september een iconenfietstocht tijdens Open Monumentendag, de Kunstroute en de Gedichtentuin op het Boomkwekerskerkhof, een prachtige reeks exposities in het Oude Raadhuis, opnieuw een geweldige cabaretserie in cultureel café Bacchus, spetterende jazzoptredens in Bacchus en de Nieuwe Meer, prachtige klassieke muziek in de Oudkatholieke Kerk en op nieuwe verrassende locaties, literatuur, poëzie, kunstkijklessen, teveel om op te noemen. Kijk voor het actuele programma op www.kunstencultuuraalsmeer.nl of haal de ‘Cultuurladder’ op in het Oude Raadhuis.