Pasen in het Centrum met muziek en speurtocht

Aalsmeer – Op Paaszaterdag 8 april zullen Paashazen het centrum overnemen. Er lopen Paashazen rond die chocolade eitjes uitdelen en de grappige Paashazen-band vrolijkt de boel lekker op. Kinderen kunnen een leuke speurtocht lopen en op zoek gaan naar Paashaasjes met een letter in de etalages in de Zijdstraat. Een beetje een extra uitdaging door de hekken die er door de herinrichtingswerkzaamheden staan. Maar, er wordt zaterdag niet gewerkt, dus de kinderen kunnen veilig speuren. 

Hebben ze alle letters gevonden? Dan kunnen ze die, samen met hun gegevens, op een formuliertje noteren die ze bij het Boekhuis, jipswinkeltje, Bruna en Bakkerij Vooges kunnen ophalen. Daar mogen ze zaterdag ook weer voor 16.00 uur ingeleverd worden. Uit de goede antwoorden worden een paar formuliertjes getrokken die een leuke Paas- of lenteprijs winnen. De prijswinnaars worden gebeld. 

Gezellige activiteiten

Er wordt de komende periode van alles georganiseerd in Aalsmeer Centrum. Zaterdag 15 april op het Molenplein kan genoten worden van leuke modeshows om 13.00 en 15.00 uur en kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en bij de spelletjes. In het weekend van 22 en 23 april houdt de horeca een lentebockbiertocht en op Koningsdag is het weer gezellig in de Zijdstraat met de vrijmarkt en op het Raadhuisplein in de middag bij de spelletjes van het Oranjecomité Aalsmeer. Noteer ook alvast 13 mei, dan wordt de Geraniummarkt met braderie weer georganiseerd. Interesse in een kraam? Mail dan naar marktpillie@gmail.com.