Opschoonactie in het Centrum

Aalsmeer – Zaterdag 19 maart is het weer Landelijke opschoondag en om deze reden organiseert Garby Aalsmeer een schoonmaakactie. Dit keer in het Centrum, rond het Praamplein, het Molenpad en de Zijdstraat,  afhankelijk van het aantal aanmeldingen! Het is tevens het 1-jarig bestaan van Garby Aalsmeer. Het idee is om circa 9.30 uur te verzamelen in De Oude Veiling in de Marktstraat 19 onder het genot van een kopje koffie of thee. Om 10.00 uur aan de slag tot een uurtje of 13.00 uur en dan afsluiten met een kop soep.

Kinderen zijn natuurlijk ook welkom, er zijn handschoenen in kleine maatjes en veiligheidshesjes voor hen aanwezig (en die mogen ze na afloop ook houden). Na afloop ontvangen zij zelfs een diploma, want jong geleerd is oud gedaan! Ook voor de volwassenen zijn er gratis handschoenen beschikbaar hoor! En voor knijpers wordt gezorgd door de gemeente. Dus voelt u/jij zich geroepen om mee te helpen met het opruimen van ons mooie Dorp? Meldt dan aan via Garby.aalsmeer@gmail.com (aanmelden is noodzakelijk in verband met hoeveelheid versnaperingen, handschoenen en knijpers).

Mocht u het niet redden om aan de gezamenlijke actie mee te doen, wilt u dan wel zo vriendelijk zijn in en om uw eigen tuin/straat de aanwezige zwerftroep op te ruimen?  Want, zo stelt Garby: “Samen houden we Aalsmeer schoon.” En: “Vele handen maken licht werk.”

Foto: Vorige schoonmaakactie in het Dorp met leerlingen van basisschool Samen Een.