Oud Vitaal houdt open huis

Aalsmeer – Op donderdag 30 juni is iedereen van harte welkom tussen 15.00 en 19.00 uur tijdens het open huis van Oud Vitaal Aalsmeer. Ouderen, jongere mensen met een zorgvraag, buurtbewoners, potentiële vrijwilligers, maar ook mensen die gewoon willen weten wat er in De Oude Veiling in de Marktstraat gebeurt zijn welkom.

Donderdag en vrijdag

Vanaf donderdag 7 juli kunnen geïnteresseerden uit Aalsmeer en omgeving in De Oude Veiling terecht. In de gezellige huiskamer kan er, tegen een kleine vergoeding, deelgenomen worden aan een aantrekkelijk programma. Oud Vitaal is geopend op donderdag en vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur. Het is de plek voor ontmoeting, leuke activiteiten en verse koffie en thee met iets lekkers. Behalve voor ouderen is deelname ook mogelijk door jongere mensen met een zorgvraag, bijvoorbeeld jong dementerenden en mensen met een spierziekte of de ziekte van Parkinson.

Samenwerkingsproject

Oud Vitaal is een samenwerkingsproject van zorgorganisaties Ons Tweede Thuis en Amstelring Dagbesteding. Amstelring draagt zorg voor het programma voor ouderen en jongere mensen met een zorgvraag. Cliënten van Ons Tweede Thuis zijn actief in de dienstverlening. Voor aanmelding of meer informatie, bijvoorbeeld over vervoersmogelijkheden, indicaties, persoonlijke zorg en begeleiding en alle andere vragen kan contact opgenomen worden met Geertina Hendriksen, programma-coördinator Amstelring Dagbesteding, bereikbaar via 06-12776772 en ghendriksen@amstelring.nl.

Dit initiatief is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen ESA, Ons Tweede Thuis, Amstelring, Cultuurpunt, PACA, Oost Oogst, Dorcas en de gemeente Aalsmeer.