‘Onze verjaardag’ en de Praambode

Aalsmeer – Nog zes weken en dan is het weer de tweede zaterdag in september, de dag van de jaarlijkse Pramenrace. De tocht der tochten bestaat dertig jaar en dit wordt gevierd met ‘Onze Verjaardag’. De Stichting Pramenrace In Ere (SPIE) is al volop in de voorbereiding en met deze dames en heren ook de Raad van Twaalf en het grote aantal vrijwilligers. Bij veel teams begint het ook al te kriebelen, de eerste ‘geheime’ vergaderingen zijn al gehouden. Hoe gaat de praam of bok versierd worden, hoe en als wat deze verjaardag vieren? Hoofdbrekers misschien, maar ook zeker voorpret.

Er zijn vast teams die hun eigen verjaardag mogen vieren. Deelname voor de 10e of 25ste keer of kan race nummer 30 aangevinkt worden? Dat het feest wordt is duidelijk. Deze verjaardag verdient een grote taart en natuurlijk weer de eigen Praambode. De redactie is al bijzonder actief. Er is in het foto-archief gekeken en de eerste verhalen verschijnen op het computerscherm.

Net als bij de ‘gewone’ krant worden bijdragen van lezers en deelnemers op prijs gesteld. Met je team in de Praambode, iets bijzonders te melden? Kom maar op! Stuur je verhaal, liefst met foto, naar redactieaalsmeer@meerbode.nl.

Met een feestelijke advertentie een team feliciteren, kan en mag natuurlijk. Leuk om gezamenlijk SPIE een mooi verjaardagscadeau te geven! Informeer voor prijzen en maten via verkoopaalsmeer@meerbode.nl of bel 0297-341900.