Nieuw theaterseizoen voor jubilerend Crown Theater Aalsmeer

Aalsmeer – Het is dan eindelijk zover. Later dan verwacht, is het duidelijk dat er weer een nieuw theaterseizoen voor Crown Theater Aalsmeer op stapel staat. En dat is alweer het 5e theaterseizoen. Een jubileum! Het theater dat wordt gerund door zeventig vrijwilligers en steun krijgt van inmiddels vijftig belangrijke sponsoren uit Aalsmeer en omstreken, is van start gegaan in theaterseizoen 2011. In nauwe samenwerking met het bestuur heeft directeur Peter van Eick in de afgelopen maanden hard gewerkt om een balans te vinden tussen de risico’s die Studio’s Aalsmeer als financiële ondersteuner van de stichting bereid is te lopen en de wens om leuke en aantrekkelijke producties te programmeren.
Dit heeft iets te lang geduurd, maar daarom is men er niet minder blij om dat het theaterseizoen nu dan toch doorgaat. Het jubileum seizoen zal gaan lopen vanaf medio oktober 2015 tot medio mei 2016. Er zullen rond dertig voorstellingen in de grote zaal en zeven voorstellingen in the Club ‘Exclusief bij Bob & Gon’ worden gespeeld.
En wát voor voorstellingen! Er zijn weer leuke en bijzondere producties geprogrammeerd: zoals Nijntje, Opvliegers, Chez Brood, Sprookjesboom de Musical, Simone Kleinsma, Jochem van Gelder, Jandino, Anthony Fokker Experience en Suske en Wiske de musical. In the Club komen onder andere Zazi , Sven Ratzke en Cor Bakker met Gerard Alderliefste.
Het theater zal dit seizoen ook abonnementen en speciale familie-pakketten aanbieden. Door het marketingteam onder leiding van marketingmanager Roel Houwers zal hard worden gewerkt aan de uitvoering van de marketingstrategie en communicatie. Het theater verwacht voor eind juni alles voor elkaar te hebben en met de kaartverkoop te kunnen starten. Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief of de ontwikkelingen volgen op de social media. www.crowntheateraalsmeer.nl. Peter van Eick wil vanaf deze plek tot slot zijn team en met name Ap Eigenhuis, Johan Molema, Karen van Zijverden (het bestuur) en Roel Houwers, hartelijk danken voor hun support: “Zonder hen waren we niet zover gekomen!”
Door Miranda Gommans