Neem een duik in het zwembad!

Aalsmeer – De zomervakantie is prachtig begonnen, het is heel mooi weer. Heerlijk dat zonnetje, alhoewel het voor sommigen wel een ‘tikkie’ minder warm zou mogen zijn. Voor de jeugdige inwoners is de temperatuur prima, ze hebben vrij en diverse mogelijkheden om af te koelen. In een bootje op de Westeinderplassen, langs het water op het strand van het Surfeiland en de loswal in Kudelstaart.

En Aalsmeer heeft binnen haar grenzen ook nog twee prachtige zwembaden. Natuurbad het Oosterbad aan de Mr. Jac. Takkade is dagelijks open. Er is een kinderpoel en een dieperbad met twee duikplanken. Sinds gisteren heeft Het Oosterbad er een nieuw speelobject bij. En natuurlijk zwembad de Waterlelie aan de Dreef in de Hornmeer. De place to be op dit moment. Wat is het daar druk! En begrijpelijk, een prachtig zwembad met een leuke glijbaan en diverse spelobjecten en omringd door een grote zonneweide. Wie niet op een handdoek in het gras wil zitten, wordt aangeraden zelf een stoeltje mee te nemen.

Zowel bij het Oosterbad als de Waterlelie is horeca waar versnaperingen als snoep, ijsjes en drinken gekocht kunnen worden. Mocht het weer omslaan, maar dat zit er voorlopig niet in, wordt het in het Oosterbad afdrogen en aankleden, in de Waterlelie naar binnen: Het zwembad heeft drie prachtige binnenbaden, een sauna en wirlpools. Kijk voor meer informatie op de websites van de zwembaden, beiden ook actief op facebook en twitter.

Foto: Eigen foto zwembad de Waterlelie (drukte donderdag).