More-koppen actie levert 5.959 euro op voor MMF

Aalsmeer – In februari hebben Sven Muller en Mike Multi (van der Laarse) samen met hun team vrijwilligers bijna 12.000 More-koppen verkocht en de meesten daarvan waren gesponsord door bedrijven uit de regio. In maar liefst vijf ziekenhuizen, waaronder het AVL, Amstelland, Spaander en Maxima ziekenhuis, zijn de medewerkers getrakteerd op een overheerlijke More-kop. Maar ook  zorgcentra’s en Ons Tweede Thuis instellingen in Aalsmeer en omstreken mochten meesmullen.

Van elke verkochte More-kop werd 50 eurocent geschonken aan een goed doel, dit jaar de Mike Multi Foundation (MMF). MMF helpt mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking om te sporten. Ook is er een nauwe samenwerking met Esther Vergeer Foundation. De actie heeft totaal 5.959,10 euro opgeleverd. “We kunnen weer veel mooie dingen doen met dit geweldige bedrag”, aldus Mike. “Op 17 maart hebben we bijvoorbeeld de Lenie van der Meer Bokaal, een wedstrijd waar mensen met een beperking zwemmen samen met onder andere leden van zwemvereniging Oceanus. Maar ook steunen we twee toppers die dit jaar mee doen met de paralympische spelen in Parijs, Jetze Plat ( Handbike en Triathlon) en Ruben Spaargaren (Rolstoeltennis).”

Sven Muller is blij dat met deze actie twee doelen gesteund kunnen worden, MMF en de medewerkers van de ziekenhuizen die dagelijks geweldig werk verrichten. Sven: “Natuurlijk gaan we volgend jaar weer een actie doen om zoveel mogelijk Morekoppen te verkopen voor goede doelen.”