Meerlanden verblijdt verenigingen

Aalsmeer – Op donderdag 10 december hebben in totaal negentig goede doelen en verenigingen in de regio uit handen van burgemeesters en wethouders cheques ontvangen tijdens de feestelijke uitreiking van het Meerlandenfonds. Ook dit jaar heeft Meerlanden een bedrag van 50.000 euro in het fonds gestort om in totaal negentig sportverenigingen en goede doelen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden te ondersteunen. “Zonder vrijwilligers staat de maatschappij stil”, zei Angeline Kierkels tijdens de uitreiking. “Het is mooi om te zien dat zij zich belangeloos inzetten voor hun stichtingen. Met het Meerlandenfonds willen wij de belangrijke rol die vrijwilligers vervullen benadrukken.”

Burgemeester Jeroen Nobel was namens Aalsmeer aanwezig bij de uitreiking van de cheques. De stichtingen uit Aalsmeer die een bijdrage uit het fonds ontvangen hebben, zijn Popkoor Soundsation, Zonnebloem afdeling Aalsmeer, stichting de Vrijbuiter, stichting Sinterklaas in Aalsmeer, Aalsmeers Harmonie, Koninklijk Toonkunstkoor Aalsmeer, kwekerij OostOogst, F.C. Aalsmeer, stichting Veteraan Autobussen werkgroep Aalsmeer, Sportvereniging Omnia 2000, Bobbies Buurt, Team Lucas, Aalsmeer Bloemen Tour, Team Timmerman, Rotaryclub Aalsmeer Mijdrecht Uithoorn, Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde Groei & Bloei en Scouting Wiol & Willembarendsz

Meer waarde creëren

Ieder jaar stort Meerlanden 50.000 euro in het Meerlandenfonds om sportverenigingen en goede doelen te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen jaarlijks tussen 1 oktober en 1 november een aanvraag indienen via www.meerlanden.nl/inschrijven. Meerlanden zet zich in voor een meer duurzame maatschappij. Daarom werkt zij elke dag aan meer waarde voor buurtbewoners, gemeenten en bedrijven. Dit doet Meerlanden vanuit een gezonde bedrijfsvoering waar ondernemerschap, milieu, mensen en de maatschappij kunnen floreren. Door juist op lokaal niveau verschil te maken, wil zij bijdragen aan een leefbare aarde voor komende generaties. Samen zorgen voor een schone, groene en veilige buurt!

Foto: Rob Essenberg, Meerlanden