Livemuziek en films dit weekend

Aalsmeer – Maar liefst twee bands verzorgen aanstaande zaterdag 2 april optredens. Het wordt kiezen of delen. In cultureel café Bacchus in de Gerberastraat kan genoten worden van The Whatts, sinds 1977 een begrip in Aalsmeer. Na een reünie in 2012 weer herboren, wel in een ietwat andere samenstelling. De Whattsies van het eerste uur zijn André, George en Peter, nieuw is Bob. Supersnelle rock en stampende blues-klassiekers staan op het repertoire. Aanvang rond de klok van 22.00 uur.

In café Joppe in de Weteringstraat eveneens een band met een  bekende naam. In 1993 is de Hucksters opgericht en nog steeds weet deze band het publiek te boeien met bekende rockcovers uit de jaren tachtig tot nu. De Hucksters bestaat uit vader Hans en zoon Remco Millenaar op zang en gitaar, Michael op gitaar, Ron op drums en Ed op bas. De vijf staan garant voor een swingende avond vol herkenbare hits. Het optreden zaterdag begint rond 21.30 uur.

En, zondag 3 april op naar The Shack voor de tribute aan Creedence Clearwater Revival. Deze formatie bestond slechts vijf jaar, maar gaat de geschiedenis in als één van Amerikaans grootste band met tal van hits. Het eerbetoon belooft steengoed en waanzinnig te worden, dus op naar de Schipholdijk 253b in Oude Meer. Aanvang: 16.00 uur.

En voor wie kiest voor een gezellige filmavond. Bioscoop Aalsmeer presenteert het hele weekend een gevarieerd programma aan films voor elk wat wils. Tip: ‘The Good Dinosaur’ (animatiefilm) en onthouden: Woensdag 6 april Ladies Night met de film ‘My Big Fat Greek Wedding 2’. Tijdens de afterparty een optreden van de Aalsmeerse zanger Jan Leliveld.

 

Foto: Akoestische avonden in Bacchus. Zittend voor de Millenaartjes, zaterdag te zien en horen in Joppe.