Lions Golfdag voor ‘Het vergeten kind’

Aalsmeer – Op vrijdag 16 september organiseren de beide Lionsclubs in Aalsmeer – LC Aalsmeer Ophelia en LC Aalsmeer – de inmiddels traditionele jaarlijkse golfdag. De netto opbrengst zal dit jaar gaan naar de Stichting ‘Het vergeten kind’. Deze stichting besteedt de opbrengst aan het realiseren van zogenaamde Tovertuinen in opvanglocaties waar kinderen verblijven die door uiteenlopende omstandigheden niet thuis kunnen opgroeien. Vanwege het 100 jarig bestaan van Lions Nederland zal de stichting dit jaar door alle Lions clubs in ons land ondersteund worden.

De Lions Golfdag zal ook dit jaar weer plaatsvinden op de prachtige baan van het Golfpark Wilnis in een uitnodigend polderlandschap met schitterende waterpartijen. Er zal een 18 holes Stableford wedstrijd (Texas Scramble) worden gespeeld met een gunshot start om circa12:15 uur.

Om deze golfdag tot een succes te maken en dus een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren voor de goede doelen mikken de Lionsclubs o.a. ook op bedrijven die deze golfdag goed kunnen gebruiken om de contacten met hun relaties te verstevigen. Maar ook golfers die alleen of samen met anderen willen inschrijven kunnen op 16 september een gezellige golfdag beleven. Ze zijn van harte welkom!

De faciliteiten van het Golfpark Wilnis met z’n heerlijke terras, het sfeervolle clubhuis en het prima restaurant bieden na afloop van de wedstrijd volop gelegenheid om deze sportieve dag met uw relaties en vrienden op een plezierige manier af te ronden. De kosten voor deze geheel verzorgde golfdag bedragen € 125,- pp . Inschrijven per flight is voordeliger: u betaalt € 450,- per flight. Hierin zijn inbegrepen: koffie bij ontvangst, lunchpakket, aperitief, diner en drankjes. Er is op dit moment nog ruimte voor enkele flights, dus als u mee wilt doen op vrijdag 16 september a.s. kunt u contact opnemen met Cees de la Haye, 06-53195612, ceesdelahaye@gmail.com of Leonie Mantel, 06-50526797, leoniemantel@mac.com.