Lezing ‘Spookachtige verschijningen’ bij Crash

Aalsmeerderbrug – Zowel tijdens als na de Tweede Wereldoorlog deden en doen veel verhalen de ronde over bijzondere en spookachtige verschijningen en gebeurtenissen op en rond oude vliegvelden in Engeland. Het gaat om geestverschijningen of bijvoorbeeld geluiden van mensen in een Control Tower terwijl die helemaal leeg is. Ook hoorde men op gezette tijden muziek van Glenn Miller uit een oude radio terwijl die helemaal niet is aangesloten.

Het zijn ongelofelijke, maar waar gebeurde, verhalen gebaseerd op getuigenissen van mensen. Peter de Raaf geeft tijdens de lezing ‘Spookverschijnselen op en rond vliegvelden in het VK’ een aantal zeer markante voorbeelden. Laat u verassen en geloof een beetje in het ongelofelijke.

De lezing wordt zaterdag 4 december twee keer gegeven in het Crash Museum, de eerste om 11.00 uur en de tweede om 13.00 uur. Bezoekers van het museum kunnen deze lezing gratis bijwonen. Het Crash museum is iedere zaterdag en op de tweede zondag van de maand geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden via www.crash40-45.nl/kaarten-reserveren/. Het Luchtoorlog en Verzetsmuseum is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug (nabij Rijsenhout). Meer informatie over het museum en het werk van Crash is te vinden op de website, op instagram en op facebook.