Lentewandeling in Amstelveen

Amstelveen – Maak je klaar om de lente te omarmen en de prachtige natuur van Amstelveen te verkennen tijdens de KPMG Lentewandeling op zondag 17 maart. Het evenement dat onderdeel is van de KMPG Lentemarathon, wordt georganiseerd in samenwerking met AV Startbaan. Er zijn twee afstanden, 5  en 10 kilometer, die zowel door ervaren wandelaars als beginners kunnen worden afgelegd. 

Start en finish in Stadshart

De Lentewandeling begint en eindigt bij het Stadshart van Amstelveen en leidt deelnemers door de parken en natuur van de stad. Of je nu kiest voor begeleiding door een ervaren wandelcoach van AV Startbaan of liever de route zelfstandig verkent met behulp van een routekaart, deze wandeling belooft een prachtige ervaring te worden voor alle deelnemers.

Ook Lentemarathon

Een van de leuke aandachtpunten van de Lentewandeling is de gedeelde start met de KPMG Lentemarathon, waardoor er een unieke sfeer wordt gecreëerd onder alle deelnemers, of ze nu wandelen of rennen. 

Deelname aan de Lentewandeling is slechts 5 euro per persoon, inclusief een routekaart of begeleiding door een wandelcoach en een welverdiende medaille bij de finish. Alle wandelaars worden verzocht exact om 11.00 uur te starten, zodat het evenement soepel kan verlopen en rekening kan worden gehouden met andere deelnemers. Aanmelden voor de Lentewandeling kan via https://www.lentemarathon.nl/.