KWF Aalsmeer zoekt collectanten!

Aalsmeer – Voor de KWF-afdeling Aalsmeer worden nog een aantal collectanten gezocht voor het gebied Dorpshaven en een wijkhoofd voor het Dorp/Centrum. Met slechts een paar uurtjes tijd breng je als collectant en wijkhoofd de dag dat  kanker wordt verslagen dichterbij. De KWF-collecteweek is dit jaar van 5 tot en met 10 september.

KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Daarom financiert en faciliteert de KWF wetenschappelijk onderzoek, beïnvloed zij beleid en wordt kennis over kanker gedeeld. KWF-afdeling Aalsmeer helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen steeds dichter bij een wereld  komen waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Tijdens de KWF-collecteweek zetten ruim 100.000 vrijwilligers door het hele land zich in. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De collecteweek is dus van levensbelang. Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, is KWF Aalsmeer op zoek naar nieuwe collectanten in de wijk Dorpshaven en een wijkhoofd voor Aalsmeer Dorp/Centrum. Nog vragen of wil je jezelf aanmelden? Mail dan naar info@kwfaalsmeer.nl, t.a.v. Jacqueline Weijer. Je kunt ook via kwf.nl/collecte reageren.