Korenfestival in Dorpshuis Kudelstaart

Aalsmeer – Het al meer dan 15 jaar bestaande Shanty- en Zeemanskoor ‘De Brulboeien’ uit Aalsmeer organiseert  op zondag 12 maart voor de vierde maal een korenfestival in het Dorpshuis van Kudelstaart. Dit jaar hebben meezingkoor ‘Eigen-Wijs’  uit Roelofarendsveen en het vrouwenkoor ‘Vivace’ uit Kudelstaart hun medewerking aan dit festival toegezegd.  

Er is bewust gekozen voor koren met verschillende muziekgenres om een zo breed mogelijk publiek een gezellige muzikale middag te bezorgen. De Brulboeien zullen vrolijke en soms ook droevige Shanty-en Zeemansliedjes ten gehore brengen. Het repertoire van meezingkoor ‘Eigen-Wijs’ bestaat uit  populaire en feestelijke Nederlandstalige liedjes, maar ook Duitse en Engelstalige nummers gaat het koor niet uit de weg. Vrouwenkoor ‘Vivace’ heeft een breed muziek repertoire, bestaande uit klassieke muziek, maar ook liedjes van Elvis Presley, Eric Clapton, Wim Zonneveld, Boudewijn de Groot zijn niet vreemd.

Het belooft weer een gezellige middag te worden in het Dorpshuis met voor elke muziekliefhebber wat wils. Het festival begint om 14.00 uur en de deuren zijn vanaf 13.30 uur geopend. Alle koren zullen twee maal 25 minuten optreden.

De toegang is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken erg op prijs gesteld.

Open repetitie-avond

De Brulboeien heeft nog plaats voor enkele nieuwe leden. Op 22 maart om 20.00 uur wordt een open repetitie-avond georganiseerd in de oefenlocatie aan Steenwijkerveld 20 in De Kwakel. Mannen die belangstelling hebben om bij dit gezellige koor te komen zingen  worden van harte uitgenodigd om op deze repetitieavond de sfeer te komen proeven en lekker mee te zingen.