Kinderkerstfeesten en X-mas concert

Aalsmeer – Eén maakt het verschil. Dat is het thema van het X-mas concert in de Oosterkerk. Op kerstavond, woensdag 24 december, wordt dit thema uitgewerkt met moderne muziek en een inspirerende overdenking door ds. de Graaf. Laat u verrassen en weet u welkom. De band heeft hard geoefend om u een feestelijke start van het kerstfeest te geven. X-mas begint om 21.30 uur, de zaal is open om 21.00 uur. Het adres van de Oosterkerk is Oosteinderweg 269. Maar eerst wordt deze woensdag 24 december de kerstmusical ‘Glitters’ door kinderen van de Oosterkerk opgevoerd. Ze hebben hier keihard voor geoefend. Het wordt vast prachtig. De aanvang is 18.30 uur en iedereen is welkom. PS: Na afloop staat warme chocolademelk klaar. Meer informatie op de website: www.oosterkerk-aalsmeer.nl.

Het wordt kiezen, want ook de Open Hof kerk in de Ophelialaan biedt een gezellig kinderkerstfeest op woensdag 24 december. Het  schimmenspel ‘Geen Stille Nacht’ wordt ten tonele gebracht. Jong en oud is welkom. De aanvang is 18.30 uur. En een extraatje deze avond voor de kinderen: Ze mogen op een ezel rijden!

Foto: Afgelopen zondag 14 december zijn in de Doopsgezinde kerk twee kerstvieringen voor kinderen gehouden. Foto: www.kicksfotos.nl.