Bloed gevonden bij inbraak Parklaan

Aalsmeer – In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 december is ingebroken in woning aan de Parklaan. Aan de voorzijde van het huis is door dieven de onderruit van de voordeur vernield. De politie trof bloed aan bij de kapotte ruit en in het huis. Deze sporen zijn veilig gesteld. De gehele woning is doorzocht. Nog niet bekend is wat de inbrekers meegenomen hebben. Mogelijk is de inbraak gezien. De politie hoort dit graag via 0900-8844.

Ziet u/jij iets verdachts of een inbraak? Neem dan direct contact op met de politie. In het kader van het Donkere Dagen Offensief houdt de politie extra controles in de diverse wijken. Inwoners worden extra geattendeerd op het actieve inbrekersgilde door matrixborden. Een hiervan is momenteel te vinden aan de  Zwarteweg, nabij de rotonde bij de Dreef.

Vakantieservice

Wie er een paar dagen tussenuit gaat, kan gebruik maken van de vakantieservice van de politie. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de politie. Uiteraard kan er ook aangifte gedaan worden van vuurwerkoverlast. De politie is hier heel alert op.

De Bikebus

En agenten hebben een nieuw wapen: De Bikebus, fietsen in de bus. Makkelijk om toch op plekken te komen waar de auto’s geen toegang hebben en een heel stuk stiller dan de dieselauto’s. Niet alles kan per fiets gedaan worden, hiervoor is de wijk Aalsmeer en Uithoorn te groot, en daarom zijn in de politiebus nu twee fietsen gestald, zodat de politie snel met de bus de wijk in kan om vervolgens op de fiets op onderzoek in smalle steegjes en gangpaden te gaan.