Hoofdpiet leest de krant met oma Tas

Aalsmeer – Wat een gezelligheid en wat een drukte, de intocht van Sinterklaas en zijn vele Pieten afgelopen zaterdag 14 november in het Centrum. Massaal was het welkom voor de Goedheiligman. De boot ging bijna voorbij, maar gelukkig werd het geroep van de kinderen gehoord en werd op de juiste plek voet aan wal gezet. Sint en de Pieten werden verwelkomd door heel veel kinderen, waarvan een groot aantal zich had verkleed als hulppiet.

Sint had ook iets speciaals in petto. Hij had twee Pieten mee, smoorverliefd, en ze wilden trouwen in het gemeentehuis. En natuurlijk werd het stel deze mogelijkheid geboden. Burgemeester Jeroen Nobel stelde ‘zijn’ gemeentehuis hier graag voor open.

En deze zaterdag is niet alleen aan de jongste inwoners gedacht. Ook de ouderen in het zorgcentrum zijn met een bezoek vereerd. “Een rustmomentje”, zo liet de Hoofdpiet weten. “Even lekker de krant lezen met oma Tas. De jongere Pieten vermaken de kinderen wel.” Het leverde een prachtige foto op én de foto-Piet heeft natuurlijk nog veel meer plaatjes geschoten. Donderdag in de krant nagenieten met vele foto’s!

Foto: www.kicksfotos.nl