Heerlijk avondje met Cabaretteketet

Aalsmeer – Wat een heerlijke avond. De lachspieren zijn aan het werk gezet tijdens de voorstelling Cabaretteketet in het Crown Theater vrijdag 11 maart. Even zorgen en plichten vergeten en mee op reis in de beslommeringen van de cabaretiers Isabel,  Lucinda, Omar en Kees.

Aanstaande donderdag 17 maart is The Club in het Crown Theater opnieuw de place to be: Magie met een lach. Aanvang 20.00 uur. En op zondagmiddag 20 maart trakteren Bob en Gon in deze sfeervolle ruimte op het duo Lankmoed. In de theaterzaal zingt Suus op woensdag 23 maart liedjes van Annie M.G. en een ‘vette’ aanrader is de muziekvoorstelling Chez Brood op vrijdag 25 maart.

Uittips dit weekend

In Aalsmeer valt deze zaterdag en zondag van alles te beleven. Het Trots van Aalsmeer feest in De Bok vanaf 18.00 uur zatterdag of de Joel Borelli show met dj Bert in het Westeinder Paviljoen vanaf 21.00 uur of jazz van Wolf Martini in Bacchus vanaf 21.30 uur. Liefhebbers van quizen kunnen kiezen: Mediaquiz in Joppe vanaf 20.00 uur en voetbalquiz bij RKDES in Kudelstaart vanaf 20.30 uur. Tips voor de zondag: Exotisch klassiek door Dividivi3 in Oud Katholieke kerk vanaf 15.00 uur en Robbie Williams Undercover in The Shack in Oude Meer vanaf 16.00 uur. En natuurlijk toont Bioscoop Aalsmeer beide dagen diverse films. Fijn weekend!

Foto: Cabaretteketet. Www.kicksfotos.nl