Handbal: Knappe prestatie Green Park Heren

Aalsmeer – Heren 1 van Green Park Aalsmeer heeft afgelopen zaterdag 2 maart een bijzonder krachtig staaltje handbal laten zien in De Bloemhof. Van Visé, de nummer twee in de BeNe League, is overtuigend gewonnen met 34-27. “Een van de beste wedstrijden van dit seizoen. Knappe prestatie. De spelers hebben zich niet gek laten maken door het slecht fluitende scheidsrechters duo”, aldus een supporter. “Chapeau voor de spelers.” 

Door deze overwinning op het Belgische team is Aalsmeer een plaats gestegen en maakt nu kans om de Final Four finales te mogen handballen. Green Park stond lange tijd op vijf, maar heeft door de winst stuivertje gewisseld met Kras Volendam, dat zaterdag met 31-30 nipt verloor van koploper Bocholt. Beide teams hebben 28 punten, dus de laatste wedstrijden aanstaande zaterdag 9 maart zijn bepalend. Bocholt met 35 en Visé met 31 punten hebben hun finaleplaats al zeker gesteld. Limburg Lions staat op drie met 29 punten.

Tegenstander van Green Park Aalsmeer is zaterdag Houten en deze wedstrijd is thuis in De Bloemhof aan de Hornweg vanaf 20.00 uur. Uiteraard zijn bezoekers ter aanmoediging van harte welkom. Volendam speelt thuis tegen Hurry Up en Limburg Lions krijgt Eupen op bezoek.

Bekerfinale

Maar eerst, niet vergeten en zorg dat je erbij bent: Vanavond, dinsdag 5 maart, de wedstrijd tussen de Heren 1 en Heren 2 van Green Park Aalsmeer voor een finaleplaats om het landskampioenschap. Aanvang 20.00 uur in sporthal De Bloemhof aan de Hornweg.

Foto: www.kicksfotos.nl