Grote opkomst bij Ladies VIP Night

Aalsmeer – Een Ladies VIP Night hield Mooi drogist Van der Zwaard afgelopen maandag 30 november in haar winkel in de Zijdstraat. De nieuwste beautyproducten konden ontdekt worden en promotrices lieten de bezoekers kennis maken met onder andere Chanel, Clarins en Sisley. Er werden tips gegeven voor huidverzorging, feestelijke looks, make-up trends en nagels lakken. De dames van Zin (uit de Weteringstraat) waren ‘ingetrokken’ en boden riemen, tassen en accessoires te koop aan.

Op bijna alles werd 20 procent korting gegeven en bij besteding vanaf 50 euro lag een leuke attentie klaar. Ondanks het regenachtige en winderige weer kwamen de dames massaal naar de winkel. Het was superdruk en heel gezellig.

Ook ‘volle bak’ bij de buren van Stijl en Meer waar eenieder zich in kerstsferen kon wanen. Sinterklaas kwam eveneens een kijkje nemen. Hij trok veel bekijks in zijn roze outfit en met zijn bijzondere Piet, die de dames in ‘zijn zakje’ liet graaien voor een handje pepernoten.

De Wereldwinkel en het Boekhuis waren eveneens deze avond open en ook deze winkels wisten de dames (en enkele heren) en Sinterklaas te vinden. Het Boekhuis bood onderdak aan vrijwilligers van het Crown Theater, die een leuke actie hielden waarmee vrijkaarten voor voorstellingen te winnen waren. Philip Paar, die op 13 december een ode brengt aan Frank Sinatra in het theater aan de Van Cleeffkade, zou een optreden komen verzorgen. Helaas moest hij wegens ziekte afzeggen. Er waren wel hapjes en drankjes en de sfeer was, ondanks het gemis van livemuziek, prima. De Wereldwinkel bood als extraatje korting aan op alle sieraden. Bijzonder geslaagd deze gezamenlijke Ladies VIP Night in de Zijdstraat. Voor herhaling vatbaar!