Goud en zilver voor twirlsters Omnia

Aalsmeer – Afgelopen zondag 11 oktober reisden 3 twirlsters van SV Omnia af naar Alphen aan de Rijn voor deelname aan een twirlwedstrijd waarbij de organisatie in handen was van Con Brio. Bij het eerste onderdeel van de dag namen Eefke en Nikkie het tegen elkaar op in de categorie senior beginner. Eefke liet een keurige nette routine zien en behaalde een mooie tweede plaats. Nikkie viel helaas net buiten de podiumprijzen.

Hierna kwam Eefke weer op de vloer bij het onderdeel 2-baton in de categorie senior beginner. Ook hier behaalde zij een mooie tweede plaats. Bij het onderdeel super X-strut kwam Nikkie uit in de senior intermediate categorie en zette een zeer sterke routine neer. Met slechts 0,1 punt verschil met de nummer één mocht zij de zilveren medaille in ontvangst nemen. In de middag kwamen Eefke en Nikkie op de vloer met hun dance. Eefke liet een leuke routine zien op de muziek ‘Out of my mind’ en Nikkie liet een sierlijke routine zien op de muziek van ‘Secrets’. Beiden vielen in hun categorie helaas net buiten de podiumplaatsen. Als laatste deze middag kwamen Eefke, Nikkie en Selina als ensemble in de senior beginners categorie op de vloer. Zij lieten een mooie, sierlijke routine zien op de muziek ‘Reach for me’ en behaalde een welverdiende eerste plaats en mochten op het ere podium het goud in ontvangst nemen. Al met al een twirldag met mooie resultaten. Voldaan gingen de  twirlsters en trainster Valerie weer huiswaarts.

Lijkt het je ook leuk om te komen twirlen? Voor meer informatie over twirlen kan contact opgenomen worden met de Productgroep Coördinatoren Valerie Lelieveld of Linda Nederstigt per e-mail twirlen@svomnia.nl of het sportpunt van SV Omnia via e-mail sportpunt@svomnia.nl.

Foto van links naar rechts: Eefke, Nikkie en Selina.