Actie moorkoppen voor KiKa van start

Aalsmeer – Vandaag, maandag 1 februari, gestart: De actie voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Een week lang, tot en met zaterdag 6 februari, gaat geprobeerd worden zoveel mogelijk Müller’s Multi Moorkoppen te verkopen om zodoende een grote donatie te doen aan Kika. Van iedere verkochte moorkop gaat 50 eurocent gedoneerd worden aan KiKa.

Het is alweer de vierde editie van de ‘Müller’s Multi Moorkop’. In 2013 bedacht door Sven Müller van banketbakkerij Ab Müller bijgestaan door Mike (Multi) van der Laarse.

Veel bedrijven gaan weer Maatschappelijk Verantwoord Trakteren (MVT), ze kopen een grote hoeveelheid moorkoppen en doneren deze direct weer aan een goed doel.

Zo worden er dit jaar vier verzorgingstehuizen in de regio, stichting Ons Tweede Thuis, revalidatie centrum Heliomare Aalsmeer, de twee Ronald McDonald huizen en de afdeling kinderoncologie van zowel het AMC als het VUMC te Amsterdam, Hospice Bardo in Hoofddorp, Voedselbank Aalsmeer en de vrijwilligers van Dorcas Aalsmeer allemaal getrakteerd en gaan ze smullen voor het goede doel.

Als klap op de vuurpijl trakteren twee jubilerende Aalsmeerse bedrijven samen 2.400 Müller’s Multi Moorkoppen aan alle medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.

Ook zijn er bedrijven die hun eigen personeel trakteren op een moorkop en gaan smullen voor het goed doel, evenals particulieren in een moorkop mogen happen voor KiKa.

Zes dagen lang zoveel mogelijk moorkoppen verkopen waarbij van iedere moorkop 50 eurocent gedoneerd wordt aan KiKa. Doet u/jij ook mee? Bestellen kan bij banketbakkerij Tearoom Ab Müller aan de Stationsweg 5 via 0297-324666, 06-22146666 of via Moorkop@abmuller.nl