Gemeente trakteert op 500 gratis kaarten

Aalsmeer – De gemeente Aalsmeer stelt 500 toegangskaarten beschikbaar voor leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Aalsmeer en Kudelstaart voor de musical ‘Suske en Wiske en de Circusbaron’. De voorstelling is op vrijdag 29 januari in het Crown Theater Aalsmeer en begint om 19.00 uur. Wees snel met het bestellen van gratis kaarten, op is op.

Vrolijk en spannend 

Je hebt vast wel eens een stripboek gelezen van Suske en Wiske en anders je ouders wel. Dit jaar bestaan ze wel 70 jaar. Ter gelegenheid hiervan is van het boek ‘Suske en Wiske en de Circusbaron’ een vrolijke musical gemaakt, met de typische Suske en Wiske-humor en een spannend verhaal. Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd, springen Suske en Wiske vol enthousiasme in een nieuw avontuur. Lambik zet zijn komische talent, die in de smaak is gevallen bij de ringmeester (Ben Cramer), in voor zijn nieuwe baan als Clown, ofwel als Circusbaron. Lambik ontdekt al snel aanwijzingen die leiden in de richting van de verdwenen Jerom. Hij besluit zijn vrienden in te schakelen en zo belanden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom in de wervelende wereld van het Circus, vol list en bedrog. Komt dit wel goed?

Striptekenen

Voor aanvang van de voorstelling zal in de foyer een striptekenaar aan het werk zijn. Jeugdige bezoekers kunnen zich hier ook inschrijven voor een workshop striptekenen op donderdag 3 maart. Er zijn twee tijden: 12.00 en 14.00 uur.

Gratis voor 500 leerlingen 

Om zoveel mogelijk kinderen nader te laten kennismaken met lezen, theater en cultuur biedt de Gemeente Aalsmeer de leerlingen van groepen 7 en 8 van de basisscholen in Aalsmeer en Kudelstaart deze gelegenheid om gratis naar de voorstelling te komen. Hoe vet is dat? Natuurlijk zijn je vader, moeder, broertjes en/of zusjes ook van harte welkom. Zij betalen de reguliere prijs van 23,50 euro per persoon of vanaf 4 personen het familiepakket van 19,95 euro per persoon.

Aanmelden

Wil jij één van de 500 gelukkigen zijn? Stuur snel een mail naar annemieke@crowntheateraalsmeer.nl.

Vermeld in je mail je naam, de naam van de school, je groep, de naam van je leerkracht en hoeveel kaarten je extra wilt bestellen. Deze extra kaarten betaal je op 29 januari (per pin) aan de kassa. Wil je je ook alvast inschrijven voor de workshop striptekenen, vermeld dan in je mail je voorkeurstijd.