FIQAS in finale om NHV beker!

Aalsmeer – De mannen van FIQAS Aalsmeer staan op donderdag 5 mei in de finale om de NHV beker. Ze wonnen gisteren, donderdagavond 21 april, overtuigend de halve finale bij en tegen Bevo. Bij rust was er nog een achterstand (10-12), in de tweede helft werd dat helemaal rechtgezet. En hoe! FIQAS Aalsmeer zegevierde met 27-22 en is finalist. Tegenstander is OCI Lions dat gisteravond na een waanzinnig spannende wedstrijd, met verlenging, won van Kras Volendam met 35-34.  De finale wordt gespeeld in Almere.

Nacompetitie

Eerst komen de mannen aanstaande zaterdag 23 april in actie voor de nacompetitie. Het is de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in de Bloemhof aan de Hornweg. Daarna volgen nog drie uitwedstrijden. Ook dit wordt een spannende wedstrijd. Bij winst stijgen de mannen naar de derde plaats. Tegenstander is JMS Hurry Up. De wedstrijd begint om 19.15 uur. Kom de ploeg aanmoedigen!

NK voor jongens B1

Een spannende dag is het zaterdag 23 april ook voor de jongens B1 van FIQAS. Ze hebben zich geplaatst voor het NK zaalhandbal. De B1 is ingedeeld in een poule met Tachos, Vrone en Snelwiek. De poulewinnaar mag zich Nederlands kampioen noemen. De wedstrijden van de B1 zijn om 10.05 uur tegen Tachos, om 11.45 uur tegen Vrone en 13.25 uur tegen Snelwiek. Het NK wordt gehouden in de sporthallen Zuid in Amsterdam.