Film ‘Bibi en Tina 2’ en uittips

Aalsmeer – De paardenmeisjes Bibi en Tina zijn terug! Vanaf zaterdag 23 april presenteert de bioscoop aan de Van Cleeffkade de tienerfilm ‘Bibi en Tina 2’. De twee vriendinnen wacht weer een spannend avontuur: De voorbereidingen voor het gekostumeerde bal in Kasteel Frankenstein zijn in volle gang. Maar de stemming slaat om als er wordt ingebroken. De dieven hebben waardevolle schilderijen en de brillencollectie van Graaf Frankenstein gestolen. Ook is de sfeer op manege Martinshof verre van vrolijk, want er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp. Te zien zaterdag 23, maandag 25 en dinsdag 26 april vanaf 15.00 uur.

Veel (jeugd)films

Tijdens de vakantie draait Bioscoop Aalsmeer een groot aantal extra films voor de jeugd, waaronder ‘Dummie de Mummie 2‘, ‘Mega Mindy vs Rox‘, ‘The Good Dinosaur‘, ‘Zootropolis’ en natuurlijk de successen van nu ‘The Jungle Book’ en ‘The Huntsman Winter’s War’. De ‘groten’ kunnen plaatsnemen in het pluche voor onder andere ‘London has fallen’, ‘45 Years’ en ‘Publieke werken’. Kijk voor meer informatie op www.bioscoopaalsmeer.nl. Kaarten reserveren kan via 0297-753700, bioscoop@studiosaalsmeer en te koop in de bioscoopbar waar onder andere ook popcorn te koop is.

Uittips dit weekend

Nog meer uittips voor zaterdag 23 april:

* Orgelconcert door Hugo van der Meij in Dorpskerk, Kanaalstraat vanaf 15.30 uur.

* Tragikomedie ‘Gouwe Handjes’ door de Rijzenspelers in dorpshuis de Reede, Rijsenhout vanaf 20.15 uur.

* Liveoptreden Men Unplugged in cultureel café Bacchus, Gerberastraat vanaf 21.30 uur.

Zondag 24 april:

* Optreden quintet Mariachi Tierra Caliente bij Bob & Gon in het Crown Theater vanaf 15.30 uur.

* Jazzconcert Katelijne van Otterloo bij Nieuwe Meer, Stommeerweg vanaf 16.00 uur.

* The Jack of Hearts in The Shack, Schipholdijk 253b in Oude Meer vanaf 16.00 uur.

PS: Voor de voorstelling van Simone Kleinsma op zondag 15 mei in het Crown Theater zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Kijk snel op www.crowntheateraalsmeer.nl