Feestweek nadert, al kaarten gekocht?

Aalsmeer – Het kriebelt al bij menigeen, de Feestweek is in aantocht. Op het Praamplein zijn reeds de borden geplaatst. Hier gaat de feesttent verrijzen en wordt van 4 tot en met 10 september een gevarieerd programma geboden. Traditiegetrouw start de Feestweek zondag met een tentdienst en is de maandag weer ingeruimd voor de SPIE sportavond. Dinsdag worden liefhebbers getrakteerd op nostalgische (film)beelden. Kaarten hiervoor zijn vandaag (donderdag 18) en vrijdag 19 augustus verkrijgbaar bij het Boekhuis in de Zijdstraat van 19.00 tot 20.30 uur (daarna tijdens opening winkel). Woensdagmiddag wordt extra feestelijk, want de Rabobank bestaat honderd jaar en dit jubileum wordt onder andere gevierd met alle jeugdige inwoners tijdens de Rabo Kindermiddag. Op woensdagavond is het podium voor zes Aalsmeerse bands (60 muzikanten), die tijdens ‘Vrienden van Aalsmeer Live’ een bijzonder concept presenteren met klassiek, pop, gastoptredens en meer.

Op donderdag mag de stichting Dag van je Leven weer een feestmiddag houden voor gehandicapten en in de avond gaan de spots tijdens ‘Praamplein Live’ onder andere aan voor Jamai, Jeroen van der Boom, Glennis Grace en de Aalsmeerse zanger Jan Leliveld.

Vrijdagmiddag worden senioren uitgenodigd naar de tent te komen en zij krijgen gratis een leuk programma voorgeschoteld met optredens van The Frontaliny’s en Ronnie Tober. Vrijdagavond presenteert de Feestweek een After Summer Party met Brace, Ronnie Flex en The Partysquad.

Zaterdag overdag staat natuurlijk in het teken van de Pramenrace en met een Back to the Apres Ski party wordt de Feestweek groots afgesloten. Genieten kunnen bezoekers zaterdagavond van onder andere Two Brothers on the Fourth Floor en 2 Unlimited. Meer weten, kaarten bestellen (wacht niet te lang, de animo is groot)? Kijk op www.feestweek.nl.