Feestweek Aalsmeer prima verlopen

Aalsmeer – De Feestweek is prima verlopen. Van zondag 4 tot en met zaterdag 10 september is het feest geweest met een hoofdletter in Aalsmeer. Voor alle inwoners zijn er activiteiten gehouden, jong en oud heeft genoten van het gevarieerde programma. Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kwamen de bezoekers in groten getale naar de tent op het Praamplein. Gemiddeld zo’n 2.400 bezoekers per avond luisterden, dansten en deden mee met de acts van diverse bekende artiesten.

Zondag 11 september, in de vroege ochtend, is een aanvang gemaakt met het afbreken van de tent en inmiddels is niet meer te zien dat de Feestweek heeft plaatsgevonden.

Het bestuur van de Feestweek is tevreden en trots op het goede verloop en haar vele vrijwilligers, die honderd procent inzet hebben getoond. De politie kijkt eveneens terug op een goed georganiseerde feestweek. Er zijn enkele schermutselingen geweest, maar niet echt heftig, en er zijn enkele aanhoudingen verricht wegens rijden onder invloed van alcohol.

Taart van burgemeester

Trots is ook de gemeente op de Feestweek. Het bestuur en de vrijwilligers zijn op een taart getrakteerd door burgemeester Jeroen Nobel als dank voor deze mooie week voor alle inwoners.

Donderdag in de krant natuurlijk nog even nagenieten met veel foto’s. Op naar de volgende activiteit: Kunstroute Aalsmeer op zaterdag 17 en zondag 18 september met meer dan 100 kunstenaars, dichters en musici.

Foto: www.kicksfotos.nl. Volle tent zaterdagavond.