Feestelijke opening clubgebouw FCA

Aalsmeer – Een feestelijke dag afgelopen zaterdag 6 februari voor en bij FC Aalsmeer. Het nieuwe clubgebouw is officieel in gebruik genomen en dit is gevierd met een vier tegen vier jeugdtoernooi, optredens overdag van Roy’s Magic Show en onder andere een (nep) tattoo laten zetten. Hoogtepunt was vanaf 16.00 uur de officiële opening. Een tot de nok gevuld clubhuis met ook belangstelling van collega-clubs RKDES en SCW, handbalvereniging FIQAS en onder andere oud-voorzitter van RKAV, Jan van der Jagt. Het officiële gedeelte werd op een geweldig leuke manier aan elkaar gepraat door Erik Borgman, inclusief zijn talent: Jongleren met ballen (zie foto). Complimenten hiervoor. De echte opening liep iets uit, het bekende Aalsmeerse kwartiertje, aldus de verontschuldiging van voorzitter Eef Niezing.

Sprekers deze middag waren achtereenvolgens architect Richard Pannekoek, sport-wethouder Gertjan van der Hoeven en Jerry Wijnen van de KNVB. Het officiële gedeelte werd besloten met een optreden van zanger Jan Leliveld, die het nieuwe clublied ten gehore bracht. Van de gemeente heeft FC Aalsmeer een schilderij van de watertoren gekregen en, zo liet de wethouder weten, bij de totale oplevering kan nog een cadeau van de gemeente verwacht worden.

FC Aalsmeer heeft een mooi nieuw complex, nog niet helemaal af, maar er kan gevoetbald worden, de kleedkamers zijn af en er staat een prachtige kantine. Gefeliciteerd!