FCA Zaterdag wint Vaneman toernooi

Aalsmeer – FC Aalsmeer zaterdag heeft het Vaneman voetbaltoernooi voor clubs in de regio, dat afgelopen woensdag 10 en zaterdag 13 augustus gespeeld is, gewonnen. Op woensdag streden FCA zaterdag en KDO uit De Kwakel om de regio-eer en deze werd gewonnen door de Aalsmeerse voetballers met 3-1. Op het andere veld namen Ouderkerk en FCA zondag het tegen elkaar op. Hier moest Aalsmeer de winst aan de ‘buren’ laten, 3-0 voor Ouderkerk.

Zaterdag was Ouderkerk de tegenstander van FCA zaterdag. De eerste helft eindigde in een gelijk 2-2, na de rust werd door Aalsmeer op scherp gespeeld en werd uiteindelijk gewonnen met liefst 6-3. FCA zondag speelde tegen KDO en wist op het eigen veld aan de Beethovenlaan te winnen met 2-0. FCA zaterdag behaalde totaal 15 punten en eindigde fier aan kop. Ouderkerk volgde met 9 punten (tweede plaats), FCA zondag vijf punten (derde plaats) en hekkensluiter was KDO met 1 punt.

FCA zaterdag heeft de titel, eerder behaald in 2014, teruggepakt van FCA zondag dat vorig jaar, in 2015, de beste ploeg bleek.

Foto: www.kicksfotos.nl