FC Aalsmeer verliest, RKDES gelijk!

Aalsmeer – Er is weer gevoetbald afgelopen weekend. FC Aalsmeer (zaterdag) speelde uit in Zeewolde en verloor helaas. FC Aalsmeer (zaterdag) heeft geen vervolg kunnen geven aan de goede reeks van de afgelopen weken en liet afgelopen zaterdag de punten in Zeewolde (2-1). Een veel te tam begin in de eerste 15 minuten van de wedstrijd bleef als een deken over de wedstrijd hangen. Zeewolde startte voortvarend en maakte er al na drie minuten 1-0 van. Tien minuten voor rust scoorde Calvin Koster de gelijkmaker, 1-1. Maar 1 minuut voor de break wist Zeewolde weer op winst te komen, 2-1. In de tweede helft is niet meer gescoord. Donderdag het hele verslag van Jack van Muijden in de krant. RKDES heeft zondag niet verloren, maar ook niet gewonnen tegen Zwanenburg. De competitiewedstrijd was voor beide teams van groot belang. Zowel RKDES als Zwanenburg hebben slechts zes punten vergaard en het was dus voor beide van belang om de wedstrijd te winnen. In een matig duel deelden beide teams uiteindelijk de punten. Na een 0-1 ruststand in het voordeel van de gasten uit Zwanenburg, knokte RKDES zich de tweede helft terug en sleepte er een gelijkspel uit, 1-1. Donderdag het hele verslag van Ad Verburg in de krant.