Fantastische avond én opbrengst Veiling Kudelstaart

Kudelstaart – Een schitterende avond hebben heel veel inwoners beleefd tijdens de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart afgelopen zaterdag 13 mei. Ook de organisatie kijkt terug op een geweldige twintigste editie. Er is flink geboden op alle producten en diensten. De kavels gingen gretig van de hand en hebben uiteindelijk het recordbedrag van liefst 31.000 euro opgeleverd.

Klap op de vuurpijl was wel het ‘veilen’ van burgemeester Gido Oude Kotte. Wie biedt het meest om Aalsmeers eerste burger aan het werk te mogen zetten? De burgemeester werd ‘gekocht’ door Frans Sparnaaij (Hoekwater) en Frank de Vries (schoonmaakbedrijf) voor het mooie bedrag van 2.000 euro. Bij het horen van dit bedrag bood de eerste burger spontaan aan het bedrag te willen verdubbelen. “Wij gaan onze burgemeester inzetten voor een schitterend doel”, laten de twee kopers weten. Het gerucht gaat dat het ‘klusje’ iets te maken met een golftoernooi voor een goed doel…

De organisatie van de Veiling Kudelstaart kreeg deze avond ook nog een cheque van 6.180 euro aangeboden namens de Stichting Kudelstaart in Oorlogstijd.

De enthousiaste veilingmeesters Gert Ubink en Ronald Stolwijk en de vele vrijwilligers hebben er een fantastische avond van gemaakt waarbij jong en oud vertegenwoordigd waren in dorpshuis ’t Podium. De organisatie wil tot slot alle sponsors die de kavels ter beschikking hebben gesteld bedanken, maar natuurlijk ook alle kopers. “We hebben nu al zin in volgend jaar, zaterdag 11 mei 2024”, besluit het de organisatie van Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart.

Foto’s: www.kicksfotos.nl