Concert fanfarekorps Flora met Con Zelo in De Spil

Kudelstaart – Zaterdag 1 april geeft muziekvereniging Flora, na een aantal jaren afwezigheid  vanwege de coronamaatregelen, haar jaarlijkse donateursconcert in De Spil te Kudelstaart. Flora, onder leiding van Dick-Jan Veerbeek, zal laten horen hoe veelzijdig een fanfareorkest kan zijn. Zo staan naast prachtige volksmelodieën uit Litouwen, arrangementen van bekende Beatles-nummers en muziek uit de Spaanse serie ‘La casa de pape’, een prachtige hymne aan de vrijheid en de muzikale uitbeelding van het verhaal over het Paard van Troje, op het concertprogramma.

Verder begeleidt muziekvereniging Flora een accordeon-solist en trakteert het u op een heerlijke Böhmische wals. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen bezoekers getuige zijn van een zelden vertoonde combinatie van fanfareorkest en accordeonorkest! Accordeonorkest Con Zelo uit Hoogwoud met dirigente Christa Groeneveld verleent haar medewerking aan het concert. Muzikanten en dirigenten hopen veel belangstellenden welkom te mogen heten op zaterdag 1 april 2023 in De Spil te Kudelstaart.

Kaarten kosten 10 euro per stuk inclusief een consumptie en zijn verkrijgbaar aan de zaal. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de toegangsprijs 5 euro. Het concert begint om 20.00 uur en de zaaldeuren zwaaien open om 19.30 uur.