E-books lenen bij de bibliotheek

Amstelland – Leest u al digitaal? Bij de bibliotheek kunt u als lid gratis duizenden E-books lenen. Ontdek het gemak, voortaan altijd 24/7 open, en de betrouwbaarheid van de e-books collectie van de bibliotheek. Met meer dan 10.000 titels heeft u de beschikking over een breed genre thrillers en romans, maar uiteraard ook non-fictie. Bovendien wordt de collectie steeds verder uitgebreid, ook met recente titels.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het lenen en lezen van e-books bij de bibliotheek? Kom dan op zaterdag 11 juni naar de bijeenkomst in de bibliotheek aan het Stadsplein. Daar krijgt u uitgebreid uitleg over de mogelijkheden en is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook als u nog geen lid bent van de bibliotheek bent u van harte welkom. Wellicht een mooie gelegenheid om (weer) kennis te maken met de bibliotheek van vandaag de dag en het gratis gebruik van e-books.

De keuze voor welk apparaat u de e-books wilt is aan u. De e-books van de bibliotheek leest u op uw tablet of smartphone, op uw laptop of computer of op uw e-reader. U kunt maar liefst 10 e-books tegelijkertijd lenen voor een periode van 3 weken. ‘E-books lenen bij de bibliotheek’ begint om 11.00 uur en duurt tot 12.00 uur op zaterdag 11 juni in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De toegang is gratis maar wel even van tevoren reserveren. Dat kan in een van de Amstelland bibliotheken of op de website www.debibliotheekamstelland.nl