Doneer kerstpakket aan Voedselbank Aalsmeer

Aalsmeer – Krijgt u van uw werkgever een kerstpakket, maar heeft u dat eigenlijk niet nodig? De klanten van Voedselbank Aalsmeer zijn er blij mee! Voor deze bijna 30 gezinnen betekent het voedselpakket dat ze wekelijks van de Voedselbank krijgen dat ze weer een paar dagen eten op tafel hebben en iets extra’s voor de feestdagen is er meestal helemaal niet bij.

De Voedselbank is dan ook blij met ieder kerstpakket dat gebruikt gaat worden voor deze gezinnen. Ook aangebroken pakketten zijn welkom. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan voedsel. Wijn en andere alcoholische dranken mogen niet aan de klanten uitgedeeld worden, dat mag u dus zelf opdrinken. Wie zijn of haar kerstpakket (deels) wilt doneren aan de Voedselbank, kan deze inleveren bij de Wereldwinkel in de Zijdstraat 15, bij Renault Nieuwendijk aan de Zwarteweg 93 en bij Ford De Hartog in de Madame Curiestraat 3, Kudelstaart.

Aan bedrijven die kerstpakketten over hebben en deze willen doneren wordt gevraagd contact op te nemen via 06-37471838 of per mail: voedseldonatie@voedselbankaalsmeer.nl. 

Ga voor meer informatie over deze en andere acties van de Voedselbank naar de website www.voedselbankaalsmeer.nl of stuur een mail aan info@voedselbankaalsmeer.nl