Culinaire avonturen in kerstshow Rudolph

Aalsmeer – Van culinaire avonturen in een swingende kerstshow van Rudolph van Veen kan op woensdag 23 december genoten worden in het Crown Theater. Alle momenten die kerst zo speciaal maken komen voorbij. Van kerst op school of op het werk, tot het klassieke kerstdiner. Ook vegetarische gerechten, gourmetten en het maken van kerstgebak komen aan bod. Dankzij Rudolph’s tips worden het ontspannen en heerlijke feestdagen! Op het mooiste moment van het jaar staat Rudolph met zijn culinaire avonturen in het theater met een sfeervolle, swingende, romantische en bovenal culinaire kerstshow waarin één ding centraal staat: wat eten we met Kerst?

Een kerstbeleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, enthousiasmerende kookdemo’s, praktische tips, filmbeelden en muziek. Kerst zal na het bijwonen van deze bijzondere voorstelling nooit meer hetzelfde zijn. Elke voorstelling ontvang Rudolph verschillende gasten en een aantal bezoekers van de voorstelling mag op het toneel komen proeven en assisteren. Zo zal Rudolph tijdens de live-kookmomenten regelmatig worden geholpen door 24Kitchen-chefkok Bianca Janssen. En zangeres Barbara Straathof, bekend van The Voice of Holland, zorgt voor live muzikaal entertainment.

De voorstelling begint om 20.00 uur en de reguliere prijs van een kaartje is 31,50 euro. Kijk voor meer informatie en het reserveren van tickets op www.crowntheateraalsmeer.nl.

Crown Ladies Pakket 

Ga voordelig met vriendinnen naar deze en naar 4 andere voorstellingen en krijg 15% korting op de tickets. Actie is geldig vanaf 4 tickets per boeking. Voorstellingen die onderdeel van het Crown Ladies Pakket zijn: Rudolph’s Christmas, Opvliegers, Chakra’s & Chardonnay, Nonsens en Simone!