Cosmetica in trek bij dieven

Aalsmeer – Bij zowel supermarkten als drogisterijen zijn cosmetica dieven actief. De heren en dames hebben het niet alleen voorzien op parfum en make-up producten, maar ook shampoo en douchecrème zijn doelwit. De dieven zijn actief in Aalsmeer en de regio rondom.

Op donderdag 14 januari om elf uur in de ochtend is een 26 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats betrapt bij een supermarkt op de Aalsmeerderweg. De man is aangehouden door medewerkers en overgedragen aan de gealarmeerde politie. De 26 jarige dacht de winkel te kunnen verlaten met voor meer dan 200 euro aan cosmetica en andere goederen. Op zaterdag 16 januari is de man weer heen gezonden. Er is proces-verbaal opgemaakt en de man moet zich bij justitie verantwoorden.

Op vrijdag 15 januari rond vijf uur in de middag dacht een 28 jarige bezoeker van een winkel op het Praamplein de zaak te kunnen verlaten met een rugtas vol goederen, waaronder veel cosmetica. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en meegenomen door de politie voor verhoor. Zaterdagavond om negen uur is de 28 jarige heen gezonden. Ook hij heeft een bekeuring gekregen en moet voor de rechter verschijnen.