Concertfilm Ed Sheeran in Crown Cinema

Aalsmeer – In juli 2015 was Ed Sheeran de eerste kunstenaar die als solist optrad in het Londense iconische Wembley Stadion. Drie historische avonden met een menigte van 240.000 gepassioneerde fans van alle leeftijden. En dat allemaal voor 1 man: Ed Sheeran. Deze spectaculaire concertfilm is aanstaande donderdag 22 oktober te zien in Crown Cinema en geeft een samenvatting van de drie grootste shows van zijn carrière tot nu toe. Naast deze samenvatting wordt met de satelliet overgeschakeld voor een live optreden vanaf Leicester Square, voor zijn fans over heel de wereld! Ed zal zijn grootste hits ten gehore brengen, waaronder natuurlijk ‘The A-Team‘, ‘Thinking out Loud‘, ‘Don’t, Sing’ en ‘Lego House’. Er komt zelfs een duet voorbij met de legendarische Sir Elton John voor een verfrissende afwisseling.

De film geeft een onthullende en persoonlijke kijk in het leven van deze superster, met een reflectie van naasten en hemzelf. Het is natuurlijk bizar hoe ver hij is gekomen in zo’n korte tijd. Exclusief in de regio Aalsmeer en Haarlemmermeer is deze voorstelling  bij Crown Cinema, de bioscoop in Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. Bezoekers zijn donderdag welkom vanaf 19.00 uur, de deuren van de grote zaal gaan open om 19.15 uur en rond 19.30 begint de voorstelling.

De voorstelling eindigt ongeveer rond 22.15 uur. Omdat deze voorstelling een live performance van Ed Sheeran bevat kan het qua tijd iets uitlopen. Een filmkaartje kost 12,50 euro en snel kaarten reserveren is een aanrader. Dit kan via info@crowncinema.nl of bel 0297-753700.