Club van 100 heel actief voor FC Aalsmeer

Aalsmeer – Het einde van het jaar 2015 nadert snel, maar er is nog zo veel doen in de maand december. Er is ook al zo veel gebeurd in het (bijna afgelopen) jaar. Twee voetbalverenigingen in één gemeente is soms te veel en dan gebeurt het wel eens dat daar een fusie uitkomt. Zo is het dus ook met VVA, RKAV en Jong Aalsmeer United gegaan. Uit deze fusie is tevens een nog grotere club van 100 ontstaan. Daar is ook de JAC bij aangesloten, want dat werkt gemakkelijker en overzichtelijker met de jaarplanning van de club. Het bestuur bestond uit Joost Kooij, Joost Huijsmans, Bart van Duijn, Steve Banks, Perry en Peter Springintveld. Door het toevoegen van JAC is Ingrid Kempers er bijgekomen en de leden van de Club waren blij verrast dat helemaal uit het niets nog een dame, namelijk Jenifer van der Horst, zich heeft aangemeld. Het is op bestuurlijk niveau nu in orde, zo vinden alle leden. In het nieuwe jaar verandert alleen dat Peter Springintveld stopt als voorzitter (blijft wel in het bestuur) en Joost Huijsmans als nieuwe voorzitter is voorgedragen.

De Club van 100 organiseert allerlei activiteiten voor de leden van FC Aalsmeer. De Sinterklaasmiddag voor de F-pupillen en Champions league is reeds geweest. Op 17 december is de laatste trainingsavond in de nieuwe kantine, op 19 december staat een kienavond op het programma, uit nostalgie nog één keer aan de Dreef. Het jaar 2016 wordt op 9 januari ingeluid met een autorally en een nieuwjaarsreceptie in de nieuwe kantine. Op 16 januari Beachen met alle seniorenelftallen in de Beach, op 6 februari wordt de nieuwe kantine officieel geopend, op 26 februari wordt een voetbalquiz gehouden, op 12 maart tennissen voor de jeugd bij All Out en op 26 maart mogen de ‘oudjes’ hun tennistalent tonen. Op 28 mei Sixentoernooi, fietsrally, eten en muziek. En tussen al deze evenementen door nog menig voetbaltoernooi voor de jeugd, waaronder de penaltybokaal.

Het bestuur van de Club van 100 organiseert deze activiteiten overigens graag, maar de steun van alle leden blijft hard nodig. Zonder hen zou het allemaal niet mogelijk zijn om het bovenstaande te kunnen organiseren. “Het is mooi om te zien dat onze activiteiten er voor zorgen dat de onderlinge band sterker wordt en dat we elke week weer nieuwe leden erbij krijgen. Het zorgt er voor dat wij enthousiast blijven om deze activiteiten te organiseren. We hopen nog vele nieuwe leden te mogen verwelkomen het komende jaar en de bestaande leden blij te maken met alles wat we organiseren.”

 

Foto: Het bestuur van de club van 100. Staand van links naar rechts: Steve Banks, Bart van Duijn, Perry Springintveld, Peter Springintveld en Ingrid Kempers. Gehurkt: Joost Huijsmans, Joost Kooij en Jenifer van der Horst.