Circustheater ‘Sterke Staaltjes’ in Aalsmeer

Aalsmeer – Op circustheater met internationale topartiesten trakteert het Crown Theater op maandag 28 december. Het wintercircus van Martin Hanson is anders, origineel en nieuw. Leuk voor jong en oud. Circustheater ‘Sterke Staaltjes’ met prachtige acrobatiek, jongleren, humor en dressuur (geen wilde dieren). Natuurlijk omlijst door spetterende live muziek.

De circusacts zijn geïntegreerd in een stoer verhaal waarin ook het decor een actieve rol speelt. De artiesten laten veel meer zien dan alleen ‘kunstjes’.

Er zijn drie voorstellingen: om 13.00 en 19.00 uur is er een reguliere voorstelling. Om 16.30 uur is er een speciale voorstelling, aangepast voor blinden en slechtzienden. Voor meer informatie over deze voorstelling op www.komthetzien.nl/voorstelling.

De reguliere prijs voor het wintercircus is 22 euro per kaartje. Familiepakketprijs: 19,15 euro (maximaal 100 kaarten beschikbaar). De reguliere prijs voor blinden en slechtzienden 17,50 euro. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.crowntheateraalsmeer.nl.

Zelf een circusacrobaat worden? 

Geef je dan nu op voor de circusles om 11.30 uur in het theater. De circusles kost 5 euro en wordt direct voor de les betaald. Inschrijven kan via circusles@wintercircus.nl.