Circus ‘Sottosopra’ in Kudelstaart

Kudelstaart – Sottosopra is de naam van de gloednieuwe voorstelling waarmee Magic Circus in 2016 door de Nederlandse steden raast. Het is Italiaans voor ondersteboven en tijdens de show wordt al snel duidelijk waarom voor deze naam gekozen is. Woensdag 30 en donderdag 31 maart is de show te beleven in de circustent aan de Wim Kandreef, bij de sportvelden.

Een acrobaat die als een vlieg tegen het plafond van de tent loopt. Twaalf meter hoog. Een Zuid-Amerikaanse schoonheid die in kopstand rondjes draait op een trapeze zonder vangnet. Tien meter hoog. En een ontsnappingskunstenaar die aan zijn voeten in een dwangbuis tot in de nok wordt gehesen en dan maar moet zien los te komen. Gelukkig heeft Clown Jofri hoogtevrees en blijft hij met beide benen op de grond. Alweer heeft de Nederlands kampioen goochelen en clownerie heel wat frisse ideeën in zijn hoge hoed gestopt. Het resultaat is een fontein aan komische en romantische gebeurtenissen die het publiek soms letterlijk niet onberoerd laten.

Hij wordt omringd door een groep veelzijdige internationale artiesten. Zij verrijken de voorstelling met oosterse mast-acrobatiek, wervelende hoela hoep, krachtige handstanden plus meeslepende magie, illusionisme en dierlijke surprises. Magic Circus staat er om bekend geen gewoon circus te zijn. De voorstellingen zijn altijd snel, flitsend en modern met steevast een boodschap die je niet hoeft te zien, maar waar je wel wat mee kunt. Het is goed om dingen eens van een andere kant te bekijken. Soms zie je ondersteboven meer. En dat doet Magic Circus in 2016 opnieuw: een andere kijk op circus bieden. Laat Magic Circus je met Sottosopra ondersteboven blazen.

Kom langs om te genieten, laat het Magic Circus je wereld op z’n kop zetten! Zowel woensdag 30 als donderdag 31 maart is er een show om 16.00 uur. De circustent zal aan de Wim Kandreef, bij de sportvelden, opgebouwd worden. Tickets zijn te koop bij alle vestigingen van Primera en online op www.magic-circus.nl. De circuskassa is een uur voor iedere show geopend.