Borrel en muziek in Oude Veiling

Aalsmeer – In plaats van de vrijdagmiddagborrel op 25 december organiseert De Oude Veiling op donderdag 24 december van 17.00 tot 22.00 uur een Kerstborrel op het buitenterras met vuurpotten, glühwein, lekkere hapjes en kerstmuziek. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. En in plaats van 1 januari zijn belangstellenden op zaterdag 2 januari welkom voor een Nieuwjaarsborrel van 17.00 tot 23.00 uur. Om 20.30 uur begint in de bovenzaal het theaterprogramma The Sound of Silence.

The Sound of Silence 

Tijdens de Nieuwjaarsborrel spelen Joost Botman en Niels van der Gulik in de bovenzaal hun nieuwe theaterprogramma ‘Sound of Silence’ het verhaal van twee jonge jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo aller tijden. Dit programma neemt het publiek mee naar de jaren vijftig van de vorige eeuw. Aan de hand van anekdotes wordt het verhaal verteld van Paul Simon en Art Garfunkel, hun weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun split-up en het legendarische concert in Central Park in 1981. De voorstelling is een feest van herkenning. De eigen interpretatie van de band geeft weer een nieuwe blik op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water. De voorstelling start zaterdag 2 januari om 20.30 uur en de toegang tot de voorstelling bedraagt 10 euro.

De Oude Veiling is aangekocht door de gemeente Aalsmeer met het doel het pand (weer) een invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. Het beheer is voorlopig ondergebracht bij ESA. In de loop van 2016 wordt meer duidelijk over de definitieve invulling van het gebouw. De Oude Veiling is gevestigd aan Marktstraat 19 in het Centrum en voorlopig elke vrijdag geopend voor een vrijdagmiddagborrel van 17.00 tot 21.00 uur. Kijk voor meer activiteiten op de website: www.deoudeveiling.nl.