Bibliotheek Aalsmeer ebook eindejaarsactie

Boek van de Week: Een thriller!

Boek van de Week
Getipt door Boekhuis Aalsmeer

W.O.L.F. – Boris Dittrich

Aalsmeer – Afgelopen vrijdag begonnen de Spannende Boeken Weken. Twee weken lang staan thrillers volop in de aandacht in de boekhandel. Daarom deze week ook een spannende titel als Boek van de Week!

Als politici fictieverhalen gaan schrijven is enige scepsis wellicht op z’n plaats. Boris Dittrich, voormalig partijleider van D66, heeft zijn sporen als schrijver inmiddels echter verdiend. Helemaal gezien zijn meest recente boek, W.O.L.F., dat in de thrillergids van Vrij Nederland zelfs werd uitgeroepen tot een van de beste boeken van het afgelopen jaar. Dat doen ze niet zomaar.

In W.O.L.F. gaat het om de strijd tegen een terreurorganisatie in Berlijn. Politiecommissaris Fatima Oztürk leidt het onderzoek naar de organisatie die zich W.O.L.F. noemt en een anti-joodse en anti-islamitische campagne voert. Maar waarom houdt haar vriend en collega Gerhard zich afzijdig van het onderzoek? Als zich plotseling een anonieme getuige aandient, doet Fatima een schokkende ontdekking waardoor ze voor een moeilijke persoonlijke keuze komt te staan.

Wie tijdens de Spannende Boeken Weken (t/m 17 juni) een Nederlandstalig boek koopt, krijgt het geschenkboekje Vector van Simon de Waal er gratis bij. Doen dus!

400 pagina’s, 19,90 euro. Uitgeverij Cargo