Boek van de Week: De tijd zal het leren

Boek van de Week
Getipt door Boekhuis Aalsmeer

De tijd zal het leren – Jeffrey Archer
Aalsmeer – De Engelse schrijver Jeffrey Archer wordt ook wel ‘de koning van de cliffhanger’ genoemd. Dat is niets teveel gezegd. De historische roman ‘De tijd zal het leren’ kent vele plotwendingen en maakt je als lezer telkens weer nieuwsgierig naar het vervolg. Constantijn en Marijke van het Boekhuis vonden het een fantastisch verhaal!

‘Ik kreeg te horen dat mijn vader was gesneuveld in de oorlog.’ Zo begint in 1920 het epische levensverhaal van Harry Clifton. Harry, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend. De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf wacht, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor zijn leven onomkeerbaar verandert.

Als Harry een volwassen man is, komt hij er eindelijk achter hoe zijn vader echt aan zijn einde kwam. De verschrikkelijke waarheid leidt Harry naar een volgende vraag: Was Arthur Clifton eigenlijk wel zijn vader? Is hij het kind van een arme havenwerker, of is hij de oudste zoon van de erfgenaam van een scheepsimperium?

Dit boek is het eerste deel van de Clifton-kronieken en is nu voor een zéér schappelijke prijs herdrukt.

Het boek telt 368 pagina’s en kost 7,50 euro.

Uitgeverij Boekerij