Boek van de week: Een roman!

Boek van de Week

Getipt door Boekhuis Aalsmeer

 

Als de rododendron bloeit – Santa Montefiore

Aalsmeer – Gezien het ontluikende voorjaar ditmaal een lichtvoetige roman. De Britse schrijfster Santa Montefiore heeft in Nederland een grote schare fans. Haar nieuwe boek ‘Als de rododendron bloeit’ is net verschenen en staat weer garant voor uren romantisch leesplezier.

De vrouwen van kasteel Deverill proberen zich staande te houden in de roerige jaren voor de Tweede Wereldoorlog. Kitty wordt verscheurd door haar liefde voor Ierland en de wens haar leven met Jack te delen. Celia is vastbesloten kasteel Deverill in zijn oude glorie te herstellen en stort zich vol overgave op de renovatie, zich niet bewust van de rampspoed die onafwendbaar op haar af komt. Bridie probeert wanhopig over het verlies van haar zoon heen te komen, die ze bij zijn geboorte moest afstaan, en verzint de wildste plannen om hem terug te krijgen. Ondertussen groeit er in Amerika een eenzaam meisje op, dat niets weet van haar familie…

De drie vrouwen staan voor belangrijke beslissingen in hun leven, beslissingen die hen ver weg kunnen voeren van Ierlands groene kusten en het kasteel dat hen zo veel jaren heeft verbonden. Is liefde alleen genoeg om de zware tijd die hun te wachten staat het hoofd te bieden?

480 pagina’s, – 19,99 euro. Uitgeverij Boekerij