BN’er Tex de Wit wint 29.000 euro voor SAM

Aalsmeer – Zaterdagavond 15 januari hebben BN’er Tex de Wit en een studente het gigantische bedrag van 29.000 euro gewonnen voor Stichting SAM. In het spelprogramma ‘Weet ik veel’ van RTL4 ging de strijd gelijk op tussen de kandidaten, maar uiteindelijk won Tex de Wit en mocht hij samen met één van de studenten uit het panel de finale spelen.

Tex deed dat super, supergoed zelfs, en eindigde op een bedrag van  27.000 euro. De antwoorden van de studente deden daar nog eens 2.000 euro bij, zodat het totaal kwam op het mooie bedrag van 29.000 euro.

Voorzitter Jan Kwak van de Stichting SAM: “Het is een ongelofelijk mooi bedrag waarvan wij makkelijk twee duofietsen kunnen financiëren

om daarmee nog meer thuiswonende ouderen de mogelijkheid te kunnen geven om af en toe meegenomen te worden op de fiets. De frisse lucht in, de wind door de haren krijgend.”

Kwak vervolgt: “We gaan er nu hard aan werken om alles vóór het begin van het nieuwe fietsseizoen, dat doorgaans in maart begint, voor elkaar te krijgen. Maar om met meer mensen te kunnen fietsen hopen we dat nog veel vrijwilligers zich zullen aanmelden.”

Fietsers/vrijwilligers gevraagd

Om de mogelijkheid te hebben om met meer fietsen en met meer thuiswonenden te duofietsen worden er nog steeds fietsers gevraagd. De duofietsen zijn met elektrische trapondersteuning uitgevoerd, dus zowel dames als heren zouden daarmee overweg kunnen en zijn van harte welkom!

Aanmelden kan door te mailen naar info@stichtingsam.eu of te bellen naar Jan Kwak: 06-53928043