Bijeenkomsten wijkraden en meer

Aalsmeer – Vanavond (maandag 24 november) organiseert de Vrijwilligerscentrale Amstelland een bijeenkomst voor vrijwilligers met thema ‘1 Jaar zorg voor elkaar Aalsmeer’. De bijeenkomst vindt plaats in de raadskelder van het gemeentehuis en is van 20.00 tot 22.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. De avond wordt geopend door wethouder Ad Verburg. De avond is bedoeld voor iedereen die actief is op het gebied van zorg en welzijn in Aalsmeer. Vanavond vindt ook een informatieavond over woningisolatie plaats. Sienergie nodigt belangstellenden uit en informeert graag hoe woningen ‘warm ingepakt’ kunnen worden. De info-avond begint om 20.00 uur en is in het Boekhuis in de Zijdstraat 12. Koffie en thee staan vanaf 19.45 uur klaar.

Op dinsdag 25 november houdt De Dorper wijkoverleg in Het Wapen van Aalsmeer in de Dorpsstraat vanaf 19.30 uur. Op de agenda staan Schiphol, hoe beter het Centrum inrichten en de voortgang van de natuurspeeltuin op het Stokkeland. Iedere belangstellende is welkom. En woensdag 26 november houdt Hornmeer wijkoverleg in het wijkgebouw aan de Roerdomplaan 3. Ook deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. Wethouder Gertjan van der Hoeven komt een toelichting geven over de toekomstplannen voor de wijk Hornmeer. Ook deze avond is openbaar en mag iedereen aanschuiven.

 

Foto: Meer dan 300 mantelzorgers telt de gemeente. Ze zijn onmisbaar vindt het college van burgemeester en wethouders. Ze zijn en worden vorige en aankomende week bedankt voor hun inzet met een cadeaubon.