Bijdragen gevraagd voor Kudelstaartse veiling!

Kudelstaart – De door corona uitgestelde twintigste editie van de feestelijke veiling Kudelstaart voor Kudelstaart vindt zaterdag 13 mei plaats in dorpshuis ‘t Podium. Tijdens de veiling, die om 20.00 uur begint, worden kavels geveild van zowel goederen als diensten die door inwoners en bedrijven worden geleverd. De Kudelstaartse veiling heeft zich ontwikkeld tot een  evenement waar ‘tout Kudelstaart’ elkaar ontmoet tijdens een gezellige avond. Met prachtige boeketten voor de volgende dag: Moederdag!

Bijdrage inleveren

Volgende week (van 27 februari tot en met 7 maart) wordt een veilingfolder huis-aan-huis in Kudelstaart bezorgd. Daarin staat op welke wijze inwoners van Kudelstaart een bijdrage kunnen leveren. Dat kan door het aanbieden van een dienst, het geven van contant geld en het overmaken van een bedrag. Kudelstaarters kunnen hun keuze invullen op een bon die bij de brief zit. Inleveren van die bon kan in speciale bussen die op 27 februari in het winkelcentrum Kudelstaart worden geplaatst bij bakker Van Leeuwen, Albert Heijn en slijterij Van Lammeren. Bijdragen kan tot en met 10 april. Het bestuur van Kudelstaart voor Kudelstaart gebruikt deze aanbiedingen om daar kavels ten behoeve van de veiling op 13 mei van te maken. 

Steuntje in de rug

De avond heeft tot doel geld bijeen te brengen voor clubs in Kudelstaart die, voor een bepaald project, een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Enige voorwaarde: het geld voor een club moet bestemd worden voor een investering die rechtstreeks voortvloeit uit de eigen doelstellingen. Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tot 30 april worden ingediend via een aanvraagformulier op de website www.veilingkudelstaart.nl.