Betrapt bij inbraak in supermarkt

Kudelstaart – Om half vier in de nacht of ochtend van dinsdag 9 augustus kreeg de politie een melding dat een harde klap was gehoord bij de supermarkt in de Einsteinstraat. De melders zijn ook gaan kijken en zagen een persoon in donkere kleding en met capuchon op het rolluik omhoog houden.

Bij het zien van deze getuige ging de inbreker, samen met twee andere die uit de winkel kwamen rennen, er als een haas vandoor. Ook deze daders hadden een capuchon op. De een had een grijs vest aan, de ander een zwart jack. Een van hen heeft een licht getinte huid.

Agenten waren snel ter plaatse, mede omdat ook een alarmmelding was binnen gekomen. Er is een zoektocht in de omgeving gehouden, maar de daders zijn niet meer gevonden. Samen met de bedrijfsleider heeft de politie het pand doorgelopen. Vooralsnog lijken er geen spullen ontvreemd te zijn. De daders zijn ook niet langer dan enkele minuten binnen geweest.

Het onderzoek is in volle gang. Mogelijk zijn er meer getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.