AVA organiseert Molenvlietloop

Aalsmeer – Op dinsdagavond 6 september organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer in samenwerking met Fit4run en JOGG de jaarlijkse Molenvlietloop. Er kan gekozen worden uit de afstanden 1, 5 of 10 kilometer.

Voor de kinderen van 5 tot en met 12 jaar wordt om 19.00 uur op de atletiekbaan een 1 kilometer loop gehouden. Zij lopen twee en een half rondje op de baan en na afloop ontvangen zij een medaille. Verder zijn er bij de 1 kilometer bekers te verdienen voor de nummers één, twee en drie.

De afstanden 5 en 10 kilometer starten om 19.30 uur. Hier gaat het parcours langs de Sportlaan, Baanvak, Bielzenpad, Aalsmeerderweg, Middenweg, Molenvlietweg en Seringenpark. Bij de 10 kilometer wordt dit rondje twee keer gelopen. De start en finish van alle afstanden is op de Atletiekbaan aan de Sportlaan 43. Douche, kleedgelegenheid en EHBO zijn aanwezig. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een leuke attentie. Bij de 5 en 10 kilometer zijn er bekers voor de nummers één en zijn er cadeaubonnen te verdienen.

Doe mee en schrijf snel in via www.molenvlietloop.nl. Voorinschrijven kan tot en met zaterdag 3 september. Je helpt de organisatie enorm door vooraf in te schrijven. Dan hoef je op de dag zelf alleen nog maar je startnummer op te halen. Neem hiervoor wel de bevestiging die je per e-mail ontvangt mee. Inschrijven kan ook in de kantine van Atletiekvereniging Aalsmeer en is mogelijk tot 20 minuten voor aanvang van een afstand.